Aanvraagformulier licentie

We begrijpen heel goed dat je graag een licentie aan wil vragen bij Dogsports.nl. Super! Vul snel onderstaande velden in en druk op Verzenden. We maken je licentie aan en nadat je de licentie betaald hebt mag je je officieel licentiehouder bij Dogsports.nl noemen!

De prijs van een licentie is € 7,50. Jeugdleden krijgen gratis een licentie. In de bevestiging staat waar je dit bedrag naar mag overmaken.

Het concept van de licentieaanvragen is iets anders dan je wellicht gewend bent. Je kan op persoonlijke titel een jaarlijkse licentie aanvragen waarmee je je meteen kunt inschrijven voor wedstrijden.

Wil je je als hondenschool aansluiten bij Dogsports.nl? Dan kun je zelf alle licenties van jouw lopers beheren en wijzigingen doorvoeren. Tevens kun je met trots de resultaten van je team laten zien op onze website. Klik hier om je school aan te melden!

Heb je nog andere vragen over licenties? Je mag altijd contact met ons opnemen, maar kijk liever eerst even op de lijst van Veelgestelde vragen of je vraag niet al eerder is gesteld.

Ga hier direct naar onze Privacystatement.

Wij willen er op wijzen dat bij Behendigheid de debutanten-klasse alléén voor combinaties is waarbij hond en handler (afzonderlijk of met elkaar) geen ervaring hebben met behendigheidswedstrijden. Hieronder vallen ook wedstrijden bij andere organisaties als bijvoorbeeld Raad van Beheer, FHN, etc.
Met een jaarlicentie kun je je het hele kalenderjaar (1 jan t/m 31 dec) inschrijven voor wedstrijden of examens. Met een licentie voor € 4,- mag je aan één wedstrijd meedoen. Je uitslagen komen niet in de competitiestand en je verdient geen promotiepunten. Je uitslag wordt wel in de wedstrijduitslag vermeld.
Vul hier de naam in van je hondenschool. Deze hoeft niet verplicht bij Dogsports.nl aangesloten te zijn.
Als je goed gelopen hebt willen wij dat graag vermelden op de website. Hiervoor hebben we wel je toestemming nodig. Wij zullen je naam nooit zonder je toestemming op social media zetten. Als je inschrijft voor evenementen van Dogsports.nl wordt je naam gepubliceerd in de catalogus, uitslagen en competitiestand. Wil je ook dit niet? Dan dit graag expliciet aangeven in de opmerkingen.
Geef hier eventuele bijzonderheden aan.
Indien niet akkoord graag even contact opnemen met webmaster@dogsports.nl