Organisatieteam

Verena

Hierbij wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Verena Boom. Ik heb al ruim 12 jaar een eigen hondenschool waar ik veel plezier in heb. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby geworden wat blijkbaar altijd zo bij mij werkt.

Ik heb thuis 5 honden van alles wat. Maar door al mijn bezigheden heb ik nooit de tijd gehad om zelf wedstrijden te lopen.

Ik ben al jaren actief bezig met het organiseren van wedstrijden wat echt mijn grote passie is. Afgelopen jaren was ik zeer actief bij de FHN bij de disciplines Behendigheid en Hoopers. Maar nu wil ik mij ook graag gaan richten op nieuwe sporten.

Jeroen

Mijn naam is Jeroen Holterman. Door de hobby van mijn vriendin zet ik mij al jaren in voor de hondensport. Jarenlang was ik materiaalman bij FHN. We organiseren wedstrijden en ik heb ook altijd de taak van materiaalman op mij genomen. Ook houdt ik mij bezig met allerlei klussen op de hondenschool.

Ik heb jaren met mijn Duitse herder Rocco gedrag en gehoorzaamheid gelopen.

Iris

Ik ben Iris. Met mijn vorige hond Scott (een border collie) ben ik in 2002 behendigheidswedstrijden gaan lopen. Super leuk! We hoorden niet bij de snelste, maar zeker wel bij de meest nette lopers. Als de meeste borders de fout in gingen omdat er een hindernis moeilijk opgesteld stond, deed mijn Scottje het keurig netjes.

Sinds 2018 hebben we een hele lieve dolle Vizsla in huis: Bowie. Onze dochter (11 jaar) traint met Bowie behendigheid. Ze hoopt dit komende jaar haar eerste wedstrijd te gaan lopen. Bij de training doet Bowie het supergoed, maar de zenuwen op een wedstrijd kunnen haar (en onze dochter) nog wel eens parten spelen. Gelukkig blijft onze dochter kalm en hebben ze samen veel plezier. Een genot om te zien die twee samen! Ikzelf ben al een tijdje bezig met detectie. Bowie detecteert Wiet, Hasj en binnenkort ook Cannabis. Line-ups vindt ze geweldig, met ruimtezoekingen hebben we nog wel eens wat moeite.

Ik heb 13 jaar in het bestuur van de FHN gezeten. Hier haalde ik niet meer de gewenste energie uit. Toen Verena me vroeg of ik mee wilde helpen bij het opzetten van Dogsports.nl kon ik natuurlijk geen “nee” zeggen.

Ik heb heel veel zin om met Dogsports.nl leuke wedstrijden te organiseren!